De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Merk
Kleur
Prijs
tot

3-in-1 systemen

Sorteer op:
7 artikelen
 

3-1 plaspotjes

Plaspotjes: ze bestaan in alle soorten en maten. Een keuze maken valt niet mee. En bij de aanschaf van een toilettrainer en opstapje geldt dezelfde keuzestress. Plaspotje.nl biedt hiervoor verschillende oplossingen aan. De zogenaamde 3-1 plaspotjes: een potje, wc-verkleiner en opstapje in één. Met dit unieke design bespaar je niet alleen ruimte in jouw toilet. Door het slimme ontwerp blijft dit toiletpotje de gehele peuter- en kleutertijd geschikt! Eerst als potje en als ze wat groter zijn als opstapje en wc verkleiner.

Sneller zindelijk met een 3 in 1 potje

De kans is groot dat jouw peuter sneller de stap zet om het plaspotje niet meer te gebruiken. Als je uitlegt hoe het opstapje met toiletverkleiner werkt, is de stap voor je kindje richting het gewone toilet met toiletverkleiner snel gemaakt. Laat je kind zelf ontdekken hoe het 3 in 1 potje werkt. Start de zindelijkheidstraining met een van onze 3 in 1 toilettrainers.

Toilettrainer 3 in 1: plaspotje, wc-verkleiner en opstapje in één

Plaspotje.nl verkoopt 3 in 1 toilettrainers van 2 hoogwaardige merken. De prachtige drie in een plaspotjes van Childwood en de potjes van het kwaliteitsmerk Lionheart.

3-1 plaspotjes van Childwood

Het 3-1 plaspotjes van het Belgische Childwood vallen op door de frisse uitstraling en het slimme ontwerp. Deze potjes zijn voorzien van een zeer groot uitneembaar reservoir (een van de grootste op de markt). Childwood plaspotjes bieden jongetjes meer dan genoeg ruimte aan de voorzijde, omdat de 3 in 1 plaspotjes in de lengte één tot twee cm langer zijn dan standaard plaspotjes. Daarnaast zijn deze toilettrainers voorzien van een brede zitrand. Hierdoor is dit potje ook geschikt voor kindjes met smallere billetjes. Het afneembaar reservoir is eenvoudig schoon te maken en past makkelijk onder lage kranen. Dankzij het stevig materiaal, het ergonomisch design en de antisliprand is deze 3 in 1 wc pot zeer stabiel. De hoge rugleuning biedt comfort tijdens langere zitperiodes.

3-1 plaspotjes van Prince Lionheart

Tover je potje in een handomdraai om naar een opstapje en toilettrainer! De potjes van Prince Lionheart zijn speciaal ontworpen voor kleintjes die met plezier oefenen om zindelijk te worden. Van luier naar het grote mensen toilet hoeft niet lang te duren! Voordat je het weet kan jouw kleuter zelfstandig naar de wc.Met een Prince Lionheart 3-1 plaspotje haal je alles in huis. De eerste fase gebruikt je kindje het plaspotje. Daarna als opstapje met toiletverkleiner. Het robuuste ontwerp maakt het potje stabiel. Langer zitten is ook geen probleem dankzij de hoge rugleuning.