Beloningsset zindelijkheidstraining

De zindelijkheidstraining van je kleine uk gaat soms vanzelf en soms ook niet. De beste stimulans is dan belonen. Een beloning geeft je kleine prins of prinses dat extra duwtje in de rug. Dit beloning

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Vóór 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

EAN

8719409017954  

€ 7,95
€ 6,95
Prijs per stuk

Voorraad : 8

Aantal: 
Bestellen Supersnel betalen met  Tikkie Je accepteert de voorwaarden door hierop te klikken

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zindelijkheidstraining gestart? Stimuleer het zindelijk worden door te belonen Elk peuter is hier in meer of mindere mate gevoelig voor. Weet je het zelf nog? Je eerste diploma of hoe leuk het was om een sticker te krijgen? Bij de zindelijkheidstraining, mag daarom een beloningssetje niet ontbreken.  

Wat maakt dit setje uniek?
Dit beloningssetje is ontwikkeld door een uitgever met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van beloningsmaterialen. Wat zit er in dit beloningssetje ?

 • Plaspotje & wc stappenplan. Deze kun je zichtbaar ophangen voor je kleine. En bevat de 14 stappen op weg naar..... en echte plasdiploma !
 • Twee verzamelkaarten om de stickers op te plakken.
 • Stickervel (20 stickers).
 • En natuurlijk het einddoel.....een plasdiploma !

Hoe werkt het?

 • Zindelijkheidstraining is leuk! Bekijk samen met je kleine het stappenplan, zo ziet je kind wat die kan doen, als de boodschap komt,
  op het plaspotje of wc zitten, billetjes afvegen, handjes wassen enz.
 • Is je kind goed op het plaspotje of wc gegaan ? Plak een sticker op de verzamelkaart.
 • Verzamelkaart vol ? Je kunt de kaart ook trots opsturen naar opa en oma !
 • Alle kaarten vol ? Dan krijgt je kind de ultieme beloning, namelijk een (1e) echte diploma. Je bent zindelijk .... hoera !

Tips voor de kinderbibs:

 • Gebruik dit beloningssetje gedoseerd. Zo blijft je kind betrokken, verrast, blij maar vooral trots !
 • Wanneer krijgt je kleine prins of prinses, het plasdiploma? Dat hangt geheel af wanneer je als ouder tevreden bent. Maak hierover wel duidelijke afspraken met je kind.
 • Heeft je kind iets meer stimulans nodig ? Spreek dan mijlpalen af (1e plas of grote boodschap 1e  sticker, de 2e sticker bijvoorbeeld bij de 5e plas of grote boodschap enz.)
 • Raakt je kind de interesse in de stickers kwijt? Geen probleem, wissel dan bijvoorbeeld qua thema van de stickers of kies een andere beloning. Zorg wel dat het einddoel die prachtige mooie (1e) diploma blijft. Want hiermee sluit je de zindelijkheidstraining af. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Onze topmerken

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!


 

Contact

Plaspotje.nl
Schutweg 3 T 
5145 NP  WAALWIJK
info@plaspotje.nl
0416 - 24 1000
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW