Boekje ‘Zindelijk, nu al?’

De zindelijkheidstraining van je peuter: wanneer is ie er klaar voor? Een vraag die veel papa's en mama's bezighoudt. Je wilt niet te snel beginnen, dat werkt misschien dwingend en averechts. Maar mis

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Vóór 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

EAN

9789081971904  

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Zindelijkheidstraining, een nieuwe en indrukwekkende fase in het leven van je kind. Spannend, maar vooral ook erg leuk. Als je het tenminste op de juiste manier aanpakt. En dat is precíes wat papa's en mama's vaak onzeker maakt: doe ik het goed? Help ik mijn kind op de juiste manier richting het potje en toilet? Het boek 'Zindelijk, nu al?' van Kaatje Katoen begeleidt ouders bij deze onvergetelijke ontdekkingstocht. Dit boek over zindelijkheid, geschreven door de experts Loes Aalberts en Carien van Zorge, staat vol praktische tips en handvatten. Alle aspecten van het zindelijk worden komen aan bod. Aan de hand van een vijfstappenplan maak je een groot succes van je persoonlijke zindelijkheidstraining. Bestel het boek en ga vol vertrouwen aan de slag. Je peuter is binnen no time zindelijk.
 

Wat maakt het boek 'Zindelijk, nu al?' uniek?
Het boek 'Zindelijk, nu al?' staat vol tips and tricks om de zindelijkheidtraining tot een groot succes te maken. Een echte aanrader!
 

  • Geeft duidelijkheid over 'hoe herken ik de signalen?' en 'wanneer begin ik?'
  • Bevat een vijfstappenplan voor de zindelijkheidtraining voor overdag
  • Bevat een vijfstappenplan voor de zindelijkheidtraining voor 's nachts
  • Vol handige tips, afgestemd op je persoonlijke situatie
  • Adviezen voor als je kind naar het kinderdagverblijf gaat
  • Ruime aandacht voor kinderen (3+) die wat later aan de zindelijkheidtraining beginnen
  • Zelfdiagnose: optie om op basis van diagrammen zelf een analyse mét oplossingen te maken
  • Inclusief gratis potjessticker: als je kind een plas doet, verschijnt een leuke afbeelding

Tips voor de kinderbibs:

  • De boodschap komt altijd onverwachts. Tijdens de zindelijkheidstraining mag het plaspotje daarom nergens ontbreken. Denk ook aan Opa en Oma !!!
  • Van luier naar potje naar ... toilet! Spannend? Niet met de wc-verkleiner of toilettrainer. Tip: haal deze alvast in huis. Want voordat je het weet stapt je kind dapper en vastberaden van het babypotje richting de grotemensenpot.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Onze topmerken

Informatie

Uit onderzoek blijkt dat het eerste plaspotje in 40% van de gevallen niet bevalt of geschikt is. Zonde! Bij Plaspotje.nl willen we dit graag voorkomen. Wij hebben daarom met grote zorg prijswinnende producten uit Europa en het Verenigd Koninkrijk geselecteerd. Stuk voor stuk stabiele, stevige, comfortabele, intelligente en mooie plaspotjeswc-verkleiners en opstapjes, passend bij de filosofie van Plaspotje.nl. Speciaal voor ouders die het beste voor hun kind willen én van mooi design houden. Want ja, het oog wil ook wat.

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!

Contact

Plaspotje.nl
Schutweg 3 T 
5145 NP  WAALWIJK
info@plaspotje.nl
0416 - 24 1000
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW