Contact gegevens

Palm Krijnen V.O.F. h.o.d.n. plaspotje.nl
Schutweg 3T 5145 NP Waalwijk
KvK-nummer:50452495
Btw-identificatienummer:NL8227.78.725b01

Klantenservice

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op: +31 (0) 416 - 24 1000 Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 - 14:30 uur.
(na 14:30 kunt u ons ook altijd een email sturen)

E-mailen.

E-mailen kan natuurlijk ook. Stuur uw vraag naar info@plaspotje.nl  U ontvangt binnen 24 uur een antwoord. Alle  dagen van de week. Dus ook in het weekend!

Bedenktijd / herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@plaspotje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouren

U kunt binnen 14 dagen retourneren met kopie van de factuur, voldoende gefrankeerd in orginele verpakking naar Schutweg 3T, 5145 NP Waalwijk

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Onze topmerken

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!


 

Contact

Plaspotje.nl
Schutweg 3 T 
5145 NP  WAALWIJK
info@plaspotje.nl
0416 - 24 1000
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW