Plaspotje Intelligent Potty ergonomisch kindertoilet met hoge rug in diverse kleuren

Intelligent Potty is het allereerste ergonomisch kindertoilet

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

8719409044240  

€ 39,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Plaspotje Intelligent Potty ergonomisch kindertoilet met hoge rug in diverse kleuren

Prijs is zonder module opnamemodule 

Naast het mooie design en super functionaliteit, heeft de Intelligent Potty ook nog een goede vormgeving die er voor zorgt dat het potje ook vooral ergonomisch is. Je kindje leert in de juiste zithouding te plassen en dat bevordert de plastechniek. Intelligent Potty heeft namelijk een hoge rugleuning en je kindje kan de voetjes op de vloer zetten en de armpjes op de leuning leggen. Ook is de Intelligent Potty gebruiksvriendelijk omdat de uitneembare plasreservoir makkelijk te legen en te reinigen is.

Zindelijk worden gaat snel, sneller, snelst.

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 1 op de 5 kleuters niet zindelijk is op 2,5 jaar. Experts ter zake wijten deze evolutie aan het hoge comfort van wegwerpluiers. De billetjes blijven mooi droog, dus waarom zou je kind op het potje gaan? Zindelijkheidstraining is met andere woorden een echte uitdaging.
Kortom, we houden de zindelijkheidstraining boeiend en leuk.
Ergonomisch design
Intelligent Potty is ergonomisch, gebruiksvriendelijk en bovenal veilig.
Intelligent Potty heeft een hoge ruggensteun en is zo gemaakt dat je peuter zijn snoezige voetjes plat op de grond kan plaatsen. Je kleintje neemt automatisch de juiste zithouding aan waardoor de goede plastechniek wordt gestimuleerd.
Het is erg gebruiksvriendelijk dankzij het uithaalbaar plasreservoir en een antispatbescherming.
Bovendien is het getest en goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen.
 

Besparen op luiers

Je bespaart honderden euroʼs aan luiers en je ecologische voetafdruk wordt opmerkelijk kleiner.
Wist je dat een baby ongeveer 5 luiers per dag verbruikt of zoʼn 5000 luiers tot ze zindelijk zijn? Dat zorgt voor volle vuilnisbakken en serieuze hap uit het budget. Intelligent Potty zorgt ervoor dat je kleintje sneller én makkelijker zindelijk wordt. Hierdoor kan je vlugger de pampers vaarwel zeggen en wordt je peuter rapper een grote kleuter.
De cijfers liegen er niet om: in vergelijking met de jaren ’50 zijn kleuters nu gemiddeld een jaar later zindelijk en
dat is voor een groot deel te wijten aan het comfort van wegwerpluiers. Om ouders te helpen bij zindelijkheidstraining lanceert Quax, één van de marktleiders in babyartikelen, Intelligent Potty

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 1 op de 5 Vlaamse kleuters niet zindelijk is op 2,5 jaar, de leeftijd wanneer ze voor het eerst naar school gaan. Dit staat in schril contrast met de jaren ’50 toen de gemiddelde leeftijd waarop kinderen zindelijk waren, rond anderhalf lag. Experts ter zake wijten deze ‘omgekeerde evolutie’ aan de wegwerpluier, die kinderen misschien wel een té droog gevoel geven en de mentaliteitswijziging bij ouders doorheen de jaren.
 

Sneller zindelijk

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Onze topmerken

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!


 

Contact

Plaspotje.nl
Wittensteyn 11
3342 XR Hendrik Ido Ambacht
0621850085
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.