Plaspotje met lichtje voor in de nacht lumipotti beige OP=OP

Potje plassen, mamaaaaaaaaa! Straks een herkenbaar nachtritueel. De oplossing, het LumiPotti dag- en nachtpotje. Dit kinderpotje geeft bij beweging helder licht in het donker, zodat kinderen zonder hu

Verzendkosten

€ 5,95 

EAN

5060368530019  

€ 29,95
€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Een plaspotje dat licht geeft in het donker. Een fantastische uitvinding, want onderzoek wijst uit dat ruim zestig procent van de kinderen bang is om in het donker te gaan plassen. Het LumiPotti dag- en nachtpotje geeft de nachtzindelijkheid een boost. Het brede en stabiele kinderpotje beschikt over een lampje dat bij beweging gaat branden. Kleine nachtbrakers zijn daardoor voortaan zélf in staat om het potje te vinden in de slaapkamer en daarna weer lekker terug in bed te kruipen. Helemaal in hun uppie: bravo! Als papa en mama 's ochtends (uitgerust!) wakker worden, staat het bewijsmateriaal keurig klaar. Voilà, een plasje in het potje.

Wat maakt het plaspotje van LumiPotti uniek?
Het plaspotje van LumiPotti is een uniek en bekroond Engels ontwerp, bedacht door moeders.

 

  • Zowel overdag als 's nachts te gebruiken
  • Bevordert de nachtrust van ouders
  • Zeer stabiel potje dankzij het brede ontwerp
  • Gemaakt van antibacterieel materiaal
  • Stimuleert de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van het kind en daarmee de zindelijkheid

Let op ...

  • Bij het schoonmaken moet je eerst de lichtunit verwijderen. Deze zit, met name in het begin, strak vast. Oefen van tevoren met het losmaken van de unit, om later morsen te voorkomen.

Tips voor de kinderbibs:

  • De boodschap komt altijd onverwachts. Tijdens de zindelijkheidstraining mag het plaspotje daarom nergens ontbreken. Denk ook aan oma en opa !!!!
  • Van luier naar potje naar ... toilet! Spannend? Niet met de wc-verkleiner of toilettrainer. Tip: haal deze alvast in huis. Want voordat je het weet stapt je kind dapper en vastberaden van het babypotje richting de grotemensenpot.

 

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.