Plasweetjes

Ons eerste plasje doen we als foetus van 14 weken Een pasgeboren baby plast zo’n 20 tot 30 keer per dag, weliswaar soms in heel kleine hoeveelheden.

Een kind heeft gemiddeld 5000 luiers nodig alvorens hij/zij droog is.

In Afrika en sommige delen van China begint men al met zindelijkheidstraining wanneer kinderen enkele maanden oud zijn. Na ! jaar zijn ze vaak droog.

In de jaren ’50 waren kinderen zindelijk rond de gemiddelde leeftijd van 1,5. Vandaag zijn kinderen gemiddeld een jaar later zindelijk.

Een volwassen blaas kan ongeveer een halve liter vocht bevatten. De drang om te plassen treedt op van zodra de blaas halfvol is.

Onze topmerken

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!


 

Contact

Plaspotje.nl
Wittensteyn 11
3342 XR Hendrik Ido Ambacht
0621850085
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.