0
Winkelwagen
€ 0,00
WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak
WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak
WC verkleiner Prince Lionheart Weepod Basix met een zachte zit oppervlak
De weepod basix is een brilverkleiner die op het toilet wordt geplaatst. Het item zorgt ervoor dat jouw kindje zich ook op het "grote mensen toilet" veilig en comfortabel voelt.

Verzendkosten

€ 6,95

EAN

8719409087841

€ 20,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het gemak van de weepod basix

Zindelijk worden gaat bij het ene kindje sneller dan bij het andere kindje. Dit is helemaal niet erg, want elk kindje doet het op zijn of haar eigen tempo. Toch is zindelijk worden niet alleen maar afhankelijk van het kindje zelf. Het is namelijk ook afhankelijk van andere factoren, zoals de begeleiding van de ouders en de hulpmiddelen die worden ingezet. De weepod basix is zo'n hulpmiddel dat prima inzetbaar is om jouw kindje snel en eenvoudig zindelijk te maken. Deze brilverkleiner zorgt er namelijk voor dat jouw kindje steeds zelfstandiger naar het toilet kan, waardoor het uiteindelijk zelfs zonder de hulp van papa en mama mogelijk is.

Een wc verkleiner geschikt voor de kleine kinderbilletjes

De weepod basix is een brilverkleiner die op het toilet wordt geplaatst. Het item zorgt ervoor dat jouw kindje zich ook op het "grote mensen toilet" veilig en comfortabel voelt. De wcbrilverkleiner voelt zacht aan, past op de meeste toiletten en is erg eenvoudig te plaatsen. Daarnaast zorgen de aanwezige zuignoppen ervoor dat de toilettrainer goed blijft zitten. De toilettrainer is bovendien voorzien van geïntegreerde spatbescherming. Deze spatbescherming zorgt ervoor dat de wc verkleiner gemakkelijk hygiënisch te reinigen is.
 

  • Eenvoudig rechtop te zetten wanneer de wcbrilverkleiner niet gebruikt wordt.
  • Past op de meeste toiletten.
  • Voorzien van twee zuignappen.
  • Geïntegreerde spatbescherming, waardoor het item gemakkelijk schoon te vegen is.
  • Geschikt voor kinderen van 18 maanden en ouder.
Tips voor de kinderbibs
 
  • Voor een optimale zindelijkheidstraining is het aan te raden om in elke toiletruimte een weepod basix te plaatsen.
  • Kies altijd voor het gemak van de weedpod basix. Zelfs op vakantie of als jouw kindje gaat logeren.
  • "Lekker zelluf doen!" wordt naarmate jouw kindje ouder wordt steeds belangrijker. Door behalve de weepod basix ook een handig opstapje in de ruimte te plaatsen, worden ook andere activiteiten gestimuleerd. Je geeft je kindje namelijk de mogelijkheid om zelf zijn of haar handen te wassen en om zelf op de zindelijkheidstrainer te gaan zitten. Dit maakt niet alleen jouw kindje zelfverzekerd, maar zorgt er ook voor dat je jouw kleine minder vaak hoeft te tillen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies