WC verkleiner Safety 1st Comfy Cushion met zachte zitting

De Safety 1st Comfy Cushion Potty Seat biedt maximaal comfort om kinderen aan te moedigen om het toilet te gebruiken. Uw kleine hummel zal door de zachte zitting vaker 'zelluf' willen gaan.

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

Vóór 15:00 besteld, de volgende dag in huis.

EAN

8719409044561  

€ 24,95
€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Safety 1st Comfy Cushion Potty Seat vergemakkelijken de overgang naar een volwassen toilet en biedt maximaal comfort om kinderen aan te moedigen het toilet te gebruiken. De zachte zitting kan op de meeste standaardtoiletten worden gemonteerd; het heeft een gemakkelijk te reinigen oppervlak en is gemakkelijk te vervoeren. De toilettrainer van Safety 1st geeft je kind een veilig, prettig en comfortabel gevoel op het toilet. Het stevige en solide ontwerp voorkomt gewiebel en geschuifel. Belangrijk, want daardoor weet je kind héél zeker dat ie niet plotseling in de grote closetpot verdwijnt. Hoe meer je hummel het zaakje vertrouwt, hoe meer reden hij ziet om het toilet vaker te bezoeken: dé basis voor zindelijkheid. Ja, dankjewel. Ik kan het nu alleen! Nou papa's en mama's, het lijkt erop dat jullie kind een nieuwe hobby heeft: spelen in de kleinste ruimte van het huis ... mét de toiletverkleiner.

Wat maakt de toilettrainer/wc-verkleiner van Safety 1st uniek?
Safety 1st maakt het kinderen comfortabel, dat ervaar je meteen!
 

  • Zorgt voor een opgevulde wc-bril
  • Verkleint de grote bril snel en eenvoudig naar een kleine
  • Stabiel
  • Past eenvoudig op de meeste toiletbrillen
  • Gewatteerde zitting voor extra comfort
  • Snel en makkelijk te reinigen
  • Praktisch in gebruik

Let op ...

  • Je kind kan deze wc-verkleiner zelf op het toilet plaatsen. Dit stimuleert de zelfstandigheid van je kind en hiermee de zindelijkheidstraining.

Tips voor de kinderbibs:

  • Een toilettrainer (ook wel wc-verkleiner genoemd) beneden en eentje boven. Een toilettrainer thuis en eentje bij opa en oma. Tijdens het oefenen op het grote toilet mag de toilettrainer nergens ontbreken. Denk aan opa en oma !!!
  • Geef je kind letterlijk een opstapje naar succes: het succes van plassen op het toilet! Een opstapje stimuleert de zelfstandigheid en daarmee de zindelijkheid. Je kleine klimt voortaan zelf het toilet op en stapt er ook weer met alle gemak vanaf. Tijdens het toiletbezoek steunen de voeten op het opstapje (afhankelijk van de lengte van uw kind), wat de stoelgang bevordert en meer ontspannen aanvoelt dan bungelende beentjes. Tip: gebruik deze must have ook bij de wastafel tijdens het handjes wassen en tandjes poetsen. Multifunctioneel, zo'n opstapje!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.