Bestellen en bezorgen

Bestellen bij Plaspotje.nl is heel eenvoudig. Klik rustig rond op onze website op zoek naar alles wat je nodig hebt rondom zindelijkheid! Klik op het artikel om er meer over te weten te komen. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Bestelproces
1. Plaats je artikel(en) in het winkelmandje
2. Controleer je bestelling wanneer je al je spullen hebt verzameld
3. Kies voor bezorgen (thuis of bij een PostNL- punt) of afhalen en klik op doorgaan met bestellen
4. Vul je gegevens in, de straat en woonplaats worden automatisch opgehaald aan de hand van je postcode en huisnummer.
Controleer of deze gegevens kloppen. Kies vervolgens de gewenste betaalmethode en klik op de button nu betalen
5. Doorloop het volledige betaalproces
6. Na een succesvolle betaling van je bestelling ontvang je automatisch een bestelbevestiging

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst gaan wij aan het werk om de bestelde artikelen klaar te maken voor verzending of afhalen.

Bezorgopties
Bij Plaspotje.nl kun je naast de standaard verzending kiezen uit extra bezorgopties, bijvoorbeeld een ochtend- of avondlevering. Omdat PostNL voor ons de bezorging doet kunnen wij deze aflevertijden niet garanderen. Alle bezorgopties staan hieronder weergegeven:


Levertijden
Als je voor 16.00 uur hebt besteld op maandag t/m vrijdag en je betaling is ontvangen, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden! Bestellingen die in het weekend worden gedaan, worden op maandag verzonden.

Je ontvangt altijd een bestelbevestiging per mail als wij je betaling hebben ontvangen. Mocht dit niet helemaal goed gegaan zijn dan krijg je een mail met een losse betaallink zodat je op een later tijdstip alsnog je bestelling kunt betalen. Mocht je betaling dan niet binnen 24 uur ontvangen zijn, dan wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Zodra je bestelling verzonden wordt er automatisch een mail verstuurd naar het door jou opgegeven emailadres. Hierin vind je de track en trace code van je bestelling zodat je zelf ook kunt nakijken wanneer je je bestelling kunt verwachten op het opgegeven afleveradres.

Naast de optie voor thuisbezorgen kun je er ook voor kiezen om je pakket af te halen bij een PostNL- punt als dit voor jou praktischer is. In dat geval kies je tijdens het bestelproces voor de optie bezorgen bij een PostNL- punt zoals hierboven staat beschreven. Je kiest dat de locatie die voor jou het handigste is. Je krijgt een mail zodra het pakket klaarligt bij het afhaalpunt, meestal de volgende werkdag na 16.00 uur. Let op; alleen jij mag je pakketje ophalen. Bij het afhalen van je bestelling moet je je kunnen legitimeren. Lukt het niet om het direct af te halen? Geen punt, het pakket blijft nog een week beschikbaar op het door jou gekozen afhaalpunt.

Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen