Let op: Vanwege vakanties zijn wij momenteel alleen bereikbaar via e-mail.

Verzending & track en trace

Wij doen ons best om te zorgen dat het door jou bestelde pakket zo snel mogelijk in jouw bezit is. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Op de productpagina staat een indicatie van de leverdag. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.


Voor het afrekenen zie je de verzendkosten van jouw bestelling op de check out pagina. Afhalen bij ons in Veldhoven is uiteraard kosteloos.

Levering verloopt via de pakketdienst PostNL. Normaal gesproken plaatsvinden op de tijden zoals aangegeven op de website. Je kunt er voor kiezen om een specifieke afleverdag of aflevertijdstip aan te geven. Hierover kun je meer lezen bij bestelling en bezorging. Nadat je pakket is aangeboden aan PostNL ontvang je automatisch een mail met de track en trace code om het pakket te kunnen volgen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Een artikel wordt pas opgestuurd als het bedrag op onze rekening staat. Bij een succesvolle iDeal- betaling is de betaling direct verwerkt. Bij bijvoorbeeld een overboeking is dit niet altijd direct het geval. Als er in dat geval na 14 dagen na het bestellen nog geen betaling heeft plaatsgevonden, vervalt de bestelling. Om de prijzen zo laag mogelijk te houden, hergebruiken wij soms verpakkingsmateriaal.

Levertijden en verzendkosten naar België
Ondanks dat het pakket de landsgrenzen moet passeren worden de meeste pakketten al de volgende werkdag in België bezorgd. Ook voor onze Belgische klanten geldt dat wij 6,95 verzendkosten rekenen.

Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen