Let op: Vanwege vakanties zijn wij momenteel alleen bereikbaar via e-mail.
Bambino Mio Oefenbroekje Ruimtevaart 2-3jr (13-16 kg)

Oefenbroekje Ruimtevaart 2-3jr (13-16 kg)

Product:  121 Brand: Bambino Mio

Oefenbroekje Ruimtevaart 2-3jr (13-16 kg)

Product:  121 Brand: Bambino Mio
12,95 of betaal achteraf met Klarna 

Direct op voorraad, nu besteld woensdag 07-08-2024 in huis.

De datum is een indicatie en afhankelijk van de vervoerder. Op basis van onze ervaring is dit de dag dat je de producten in huis kan verwachten.

  • Snel je bestelling in huis

  • Altijd een geschikt potje

  • Direct advies van experts

  • Unieke keuzehulp

Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.
Merk je dat het tijd is voor de zindelijkheidstraining? Heeft je kindje nog last van de kleine ongelukjes. Dan is dit leuke oefenbroekje zeker iets voor jullie! Door de leuke print wordt het oefenen nog leuk ook, niet alleen voor jou maar ook voor de kleine. Het oefenbroekje voelt al aan als een echte onderbroek waardoor de stap naar zindelijkheid een stuk makkelijker zal gaan. Het optrek oefenbroekje van Bambino Mio is eenvoudig aan en uit te trekken en vergemakkelijkt de overgang van de luier naar het potje! Het trainingsbroekje kan kleine plasjes opvangen, doordat het een extra absorptielaag in het oefenbroekje zit genaaid. Dankzij het waterdichte laagje zal de plas niet doorlekken naar de kleding. Het trainingsbroekje zorgt ervoor dat peuters nattigheid kunnen voelen en dat de kleding minder vaak verschoond hoeft te worden. Het trainingsbroekje van Bambino Mio is verkrijgbaar in 3 maten. Dit is slechts een indicatie en kan afwijken, afhankelijk van de bouw van uw kindje. 18-24 maanden: ongeveer 11 tot 13 kg 2-3 jaar : ongeveer 13 tot 16 kg 3+ jaar: ongeveer 16+ kg
ollein_Toy_Car_img ollein_Toy_Car_img_mobil
Personal Shopping? Direct advies van onze experts!

Wanneer je vragen hebt over de "Bambino Mio Oefenbroekje Ruimtevaart 2-3jr (13-16 kg)" helpt een van onze experts je graag verder. Wij zijn te bereiken op 085 - 0 16 08 16 of via e-mail. Je kan ook chatten wanneer je dat makkelijker vindt.

Jammer!

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Oefenbroekje Ruimtevaart 2-3jr (13-16 kg)
Totale score

Op basis van 0 reviews
Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen