Let op: Vanwege vakanties zijn wij momenteel alleen bereikbaar via e-mail.
Bambino Mio Miostep Opstapje voor kinderen

Miostep Opstapje voor kinderen

Product:  44 Brand: Bambino Mio

Miostep Opstapje voor kinderen

Product:  44 Brand: Bambino Mio
26,95 of betaal achteraf met Klarna 

Direct op voorraad, nu besteld woensdag 07-08-2024 in huis.

De datum is een indicatie en afhankelijk van de vervoerder. Op basis van onze ervaring is dit de dag dat je de producten in huis kan verwachten.

  • Snel je bestelling in huis

  • Altijd een geschikt potje

  • Direct advies van experts

  • Unieke keuzehulp

Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.
Opstapjes voor uw peuter of kleuter: Bambino Mio ontwerpt en fabriceert ze voor de kleine mens! Het opstapje van dit merk is onmisbaar voor ondernemende peuters. Hiermee lukt het je kind om zélf op de grote toiletpot te klauteren. En als ie eenmaal zit, rusten de voetjes lekker uit op het opstapje. Hoe beter deze eerste toiletervaring, hoe groter de kans op herhaling, wat zorgt voor een snelle zindelijkheidstraining! Wat maakt het opstapje van Bambino Mio uniek? Bambino Mio is een fabrikant uit het Verenigd Koninkrijk is al jaren gespecialiseerd in prodcuten voor de kleine en grote boosdschap Minimaliseert beweging door kinderen tijdens gebruik door het anti-slip oppervlak Eenvoudig stabiel, stevig ontwerp Multifunctioneel: ook handig bij het tandenpoetsen of handenwassen aan de wastafel Compact en licht van gewicht, je kind kan dit opstapje zelf verplaatsen Neemt weinig ruimte in beslag Hoogwaardig gebruikte materialen en BPA vrij Tips voor de kinderbibs: Opstapjes zijn gemiddeld 27 à 28 centimeter breed. Het verschil tussen opstapjes zit 'm daarom vooral in de diepte en hoogte. We adviseren ouders altijd toezicht te houden bij gebruik Kies voor een opstapje met een goede diepte, zodat je kind genoeg ruimte heeft om te staan. Hou bij je aankoop ook rekening met de hoogte van het opstapje. Dit bepaalt of je kind de voetjes goed kan laten rusten tijdens het toiletbezoek en of het bij de wastafel kan.
ollein_Toy_Car_img ollein_Toy_Car_img_mobil
Personal Shopping? Direct advies van onze experts!

Wanneer je vragen hebt over de "Bambino Mio Miostep Opstapje voor kinderen" helpt een van onze experts je graag verder. Wij zijn te bereiken op 085 - 0 16 08 16 of via e-mail. Je kan ook chatten wanneer je dat makkelijker vindt.

Jammer!

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

Miostep Opstapje voor kinderen
Totale score

Op basis van 0 reviews
Productspecificaties
Anti-slip Ja
Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen