0
Winkelwagen
€ 0,00
Weergave:
 


Bezig met laden...

Het beste potje voor ons kind, zo ontstond plaspotje.nl

Een plaspotje is een plaspotje: welk model je ook kiest, het is vast goed. Dat dachten wij. Totdat ons kind (2) toe was aan de zindelijkheidstraining. We kochten het eerste plaspotje dat we tegenkwamen. Mooi roze. Fout. Ons kind wilde niet op het 'stoute potje' dat au deed aan de billen. Dus belandde het ding in de hoek. Opgeven deden we niet. Er volgde een lange zoektocht naar het beste zindelijkheidsproduct voor onze dochter. Wat een uitdaging! Hoewel de weg naar zindelijkheid een van de spannendste en indrukwekkendste momenten uit het leven van een kind is, wordt er maar weinig aandacht aan besteed door grote mensen. Bijna nergens een goed product, weinig productinformatie en al helemaal nergens het juiste advies. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen plaspotjes en toilettrainers, ook wel wc-verkleiners genoemd? Waar baseer je je keuze op? Geen idee. Dat moet anders, vonden wij. Het begin van Plaspotje.nl. De enige specialist voor plaspotjes, wc-verkleiners en opstapjes.


Ruim veertig procent van de ouders koopt uiteindelijk een nieuw potje, omdat de eerste niet bevalt
Zonde! Bij Plaspotje.nl willen we dit graag voorkomen. Wij hebben daarom met grote zorg prijswinnende producten uit Europa en het Verenigd Koninkrijk geselecteerd. Stuk voor stuk stabiele, stevige, comfortabele, intelligente en mooie plaspotjes, wc-verkleiners en opstapjes, passend bij de filosofie van Plaspotje.nl. Speciaal voor ouders die het beste voor hun kind willen én van mooi design houden. Want ja, het oog wil ook wat.

 

Onze filosofie. Een goed begin is het halve werk

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!

 


Alle bedragen zijn inclusief btw

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies