Weergave:
 


Bezig met laden...

Daar zit muziek in

Op zoek naar een ergonomisch plaspotje met muziek? Of zelfs een potje met een onbeperkt heropneembare geluidsmodule? Neem een persoonlijke tekst op of zing een liedje in van maximaal 6 seconden. Een plaspotje met muziek stimuleert je kind om zelfstandig zijn of haar behoefte te doen. Je zoontje of dochtertje beloont zichzelf met een muzikaal deuntje en een persoonlijke boodschap. Dit is de eerste stap naar zindelijkheid! Wat zul je trots zijn op zijn of haar eerste plasje!

Een eigen plaspotje met je eigen geluid

Quax, een van de marktleiders in babyproducten, brengt als eerste een plaspotje op de markt met een persoonlijke ‘boodschap’. Om ouders te ondersteunen met zindelijkheidstraining lanceert Quax Intelligent Potty. Dit plaspotje met geluid biedt je de de mogelijkheid om een persoonlijke, motiverende gesproken tekst in te spreken. Met Intelligent Potty zet jouw peuter de eerste stappen naar zindelijkheid!

Van luiers dragen naar zindelijkheid

Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste kinderen zindelijkheid bereiken als zij tussen de 24 en 36 maanden oud zijn. Dit geldt voor zindelijkheid overdag. Daarna duurt het in de regel nog eens zes tot twaalf maanden voordat zij ook ‘s nachts zindelijk zijn. Een kwart van alle kinderen zijn echter pas zindelijk in het vierde levensjaar. Een ander leuk feitje over zindelijkheid: Meisjes gaan eerder zelfstandig naar de wc dan jongens. 

Sneller zindelijk? Gebruik een plaspotje met deuntjes

Zodra je kindje op het plaspotje zit en plast, activeert het potje het geluid van stromend water. Dit stimuleert uiteraard het plassen. Zodra de peuter opstaat, klinkt het persoonlijke berichtvan mama en/of papa. Spreek een felicitatie of zing een liedje in. Motiveer je zoontje of dochtertje met de Intelligent Potty van Quax.

De voordelen van Quax plaspotjes met ingesproken berichten

Meer dan twee jaar lang ontwikkelde Quax met een Zuid-Koreaans bedrijf deze innovatieve plaspotjes. 

  • Traint zindelijkheid door beloning
  • Ergonomisch design voor optimaal comfort
  • Heropneembare geluidsmodule
  • Onbeperkt opnames veranderen
  • 10 verschillende standaard deuntjes
  • Automatisch geluid lopende kraan bij plassen
  • Zeer stabiel potje dankzij het brede ontwerp


Onze topmerken

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!


 

Contact

Plaspotje.nl
Wittensteyn 11
3342 XR Hendrik Ido Ambacht
0621850085
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.