• Filter
Filter de resultaten

Verwijder alle filters

Please wait

while the product are loading

0 artikelen

Sort on

Hulp nog om het juiste product te vinden?

Stel je vraag hier.

Droge nachten

Een plaspotje voor de nacht is een prima oplossing voor je peuter. Zeker als hij of zij leert om zindelijk te worden. Onze speciale lichtgevende plaspotjes zijn helemaal ideaal! Een eerste stap zelfstandig naar het toilet te gaan begint met een plaspotje voor de nacht. Maar ook voor zindelijke kinderen biedt dit  plaspotje een groot voordeel. Zij hoeven namelijk niet meer in het donker naar het toilet te lopen.
Van plaspotje naar toilet is een grote grote stap
Het is een grote mentale stap voor een kind om naar het gewone toilet te gaan. Geef je kind het vertrouwen om zelf naar de wc te gaan. Hoe stoer is het voor je kindje om op zijn eigen plaspotje voor de nacht te zitten? Moedig je kind aan en beloon hem of haar met kleine cadeautjes als het zijn behoefte heeft gedaan.

Geef niet op. Ieder kind wordt uiteindelijk zindelijk

Ieder kind wordt uiteindelijk zindelijk. De een doet er alleen langer over dan de ander. De meeste kinderen worden zindelijk tussen de 24 en 36 maanden. Dit geldt voor zindelijkheid overdag. Het duurt gemiddeld nog eens zes tot twaalf maanden voordat een kind ook ‘s nachts geen luier meer nodig heeft. Maar liefst 25% van alle kinderen zijn echter pas zindelijk op een leeftijd van vier jaar. In de regel gaan meisjes opvallend genoeg eerder zelfstandig naar het toilet dan jongens.

Een plaspotje voor de nacht met ingebouwde lamp

Ruim zestig procent (!) van alle kinderen is bang om in het donker naar het toilet te gaan. Met een lichtgevend plaspotje is dat probleem dus opgelost. Het LumiPotti dag- en nachtpotje beschikt over een lampje met bewegingssensor. Zo plast je zoontje of dochtertje zelfstandig op het potje terwijl jij ongestoord van je nachtrust geniet. De voordelen van LumiPotti plaspotjes voor de nacht. Dit bekroonde plaspotjes van LumiPotti kent een uniek ontwerp en zijn bovendien bedacht door moeders uit Engeland.

Zowel overdag als 's nachts te gebruiken

  • Bevordert de nachtrust van ouders

  • Zeer stabiel potje dankzij het brede ontwerp

  • Gemaakt van antibacterieel materiaal

  • Stimuleert zelfstandigheid zelfvertrouwen van het kind en daarmee de zindelijkheid

Filter resultaten (0)
Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen