toilettrainer wordt plaspotje.nl

Nieuwe eigenaar,
snelle levering en binnenkort nieuwe producten !

Graag brengen we u op de hoogte dat toilettrainer.nl onlangs van naam en eigenaar is veranderd. We houden wel dezelfde producten en natuurlijk de kwaliteit die u gewend bent. 
Veranderd er verder nog iets? Jazeker, producten die u vandaag besteld heeft u nu de volgende dag in huis!
 
 

Een nieuwe style!

We hebben voor u een geheel nieuwe shop gecreëerd, momenteel zijn wij bezig met de puntjes op de i te zetten. 
 
 
 
Bekijk onze website!
 
 

Binnenkort nieuwe producten

 
Bij plaspotje.nl zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe producten die
het voor uw kind nog makelijker en prettiger maakt om zindelijk te worden...
Houdt u daarom goed onze webshop in de gaten voor de laatste trends op het gebied van zindelijkheid
 
 
 
Lees meer
 
 
 

Plaspotjes

Ook tijdens de nacht wordt het plassen nu wel heel erg eenvoudig met deze potjes voorzien van een lampje.
 
 
 

Eerste hulp bij zindelijkheid

Zindelijkheidstraining van je peuter: wanneer is ie er klaar voor? Een vraag die veel papa's en mama's bezighoudt. Dit boek geeft op al uw vragen de antwoorden.
 
 
 
 

Prijswinnaar!

Plaspotjes zonder uitneembaar reservoir zijn bijna niet te legen zonder een hoop geknoei. De inhoud van het potje druppelt langs de rand, met als vervelend gevolg dat ook je handen en de vloer het niet droog houden. Gelukkig heeft Pourty dé oplossing: het knoeivrije leeggietpotje! Dit kunststof plaspotje beschikt over een uniek gietgootje waarmee je het potje in één simpele beweging leegt zonder te morsen. Héél begrijpelijk dat Pourty in de prijzen is gevallen met dit intelligente plaspotje.
 
Ga direct naar de shop!

  plaspotje         Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties

Onze topmerken

Informatie

Uit onderzoek blijkt dat het eerste plaspotje in 40% van de gevallen niet bevalt of geschikt is. Zonde! Bij Plaspotje.nl willen we dit graag voorkomen. Wij hebben daarom met grote zorg prijswinnende producten uit Europa en het Verenigd Koninkrijk geselecteerd. Stuk voor stuk stabiele, stevige, comfortabele, intelligente en mooie plaspotjeswc-verkleiners en opstapjes, passend bij de filosofie van Plaspotje.nl. Speciaal voor ouders die het beste voor hun kind willen én van mooi design houden. Want ja, het oog wil ook wat.

Onze filosofie

Het uitgangspunt van Plaspotje.nl is de belevingswereld van een kind. Wat vinden kleine hummels leuk en mooi? Wat levert ze plezier op? Waar voelen ze zich prettig en veilig bij? Alle producten van Plaspotje.nl zijn door ons als ouders zelf getest, zodat we bij elk product duidelijk de voor- en nadelen kunnen toelichten. Deze informatie is terug te vinden bij de uitgebreide productinformatie. Zo ontdek je wat het beste bij jouw kind past. Belangrijk, want als je kind blij is met het plaspotje of wc-verkleiner, dan oefent die met veel plezier door: dé basis om snel zindelijk te worden. Een goed begin is het halve werk.
Gevonden wat je kind nodig heeft? Veel plezier en succes met oefenen!

Contact

Plaspotje.nl
Schutweg 3 T 
5145 NP  WAALWIJK
info@plaspotje.nl
0416 - 24 1000
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW