Safety1st WC-Brilverkleiner met zachte zitting

WC-Brilverkleiner met zachte zitting

(0 beoordelingen)
Product:  18 Brand: Safety 1St

WC-Brilverkleiner met zachte zitting

(0 beoordelingen)
Product:  18 Brand: Safety 1St
19,95 of betaal achteraf met Klarna  -33%
Je bespaart 33%

Direct op voorraad, nu besteld dinsdag 18-06-2024 in huis.

De datum is een indicatie en afhankelijk van de vervoerder. Op basis van onze ervaring is dit de dag dat je de producten in huis kan verwachten.

  • Snel je bestelling in huis

  • Altijd een geschikt potje

  • Direct advies van experts

  • Unieke keuzehulp

Betaal veilig met:
Betaal altijd veilig uw apparaat.

Deze toilettrainer van safety 1st geeft jouw kind direct een vertrouwd gevoel op het grote toilet. Het stevige en solide ontwerp houdt jouw kindje stabiel zonder gewiebel op zijn/haar plaats. Belangrijk, want daardoor weet je kind héél zeker dat ie niet plotseling in de grote closetpot verdwijnt. Hoe meer je hummel het zaakje vertrouwt, hoe meer reden hij ziet om het toilet vaker te bezoeken: dé basis voor zindelijkheid. U zult al snel de woorden horen '"zelluf doen, zelluf doen" Het bevordert dus ook nog eens de onafhankelijkheid van jouw kindje. Wat maakt de toilettrainer/wc-verkleiner van safety 1st zo uniek? satfety 1st is de fabrikant van toillettrainers als het om Design gaat Stevige uitsparingen wat de wc-bril verkleiner goed op zijn plaats houdt Geschikt voor bijna alle toilletzittingen Zeer licht Flexibele, zachte spatbescherming om ongelukjes te voorkomen Voorzien van een opstaande rand om jouw kind op zijn plaats te houden Mogelijkheid om toilettrainer aan te draaien voor nog meer stabiliteit Makkelijk schoon te maken Slank en modern design Let op ... Deze wc-verkleiner stimuleert de zelfstandigheid van je kind en hiermee de zindelijkheidstraining. Ben jij je kleine hummel kwijt, kijk dan even op de WC, want oefenen met de Safety 1St WC-Brilverkleiner is namelijk nog nooit zo leuk geweest Tips voor de kinderbibs: Een toilettrainer (ook wel wc-verkleiner genoemd) beneden en eentje boven. Een toilettrainer thuis en eentje bij opa en oma. Tijdens het oefenen op het grote toilet mag de toilettrainer nergens ontbreken. Denk aan opa en oma of onderweg!!!

ollein_Toy_Car_img ollein_Toy_Car_img_mobil
Personal Shopping? Direct advies van onze experts!

Wanneer je vragen hebt over de "Safety 1St WC-Brilverkleiner met zachte zitting" helpt een van onze experts je graag verder. Wij zijn te bereiken op 085 - 0 16 08 16 of via e-mail. Je kan ook chatten wanneer je dat makkelijker vindt.

Jammer!

Er zijn nog geen reviews geschreven voor dit product.

WC-Brilverkleiner met zachte zitting
Totale score

Op basis van 0 reviews
Productspecificaties
Min. aanbevolen leeftijd 12 maanden
Max. aanbevolen leeftijd 5 jaar
Kleur Wit
Overige kenmerken
Geslacht Jongens en meisjes
Type plaspotje Toiletverkleiner
Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen