De beste deals in je mail? Meld je hier aan!
Merk
Kleur
Prijs
tot

Zindelijkheid onderweg

Sorteer op:
2 artikelen
 

Zindelijkheid onderweg

De plaspotjes voor onderweg van My Carry Potty helpen bij het trainen van zindelijkheid op korte tripjes en vakanties. Deze reispotjes, ontwikkeld door de Engelse moeder Amanda Jenner, bieden een perfecte oplossing als je met je peuter onderweg bent.

Even stoppen, plasje doen en weer rijden!

Wat maakt het ontwerp van het reispotje van My Carry het ideale plaspotje voor onderweg? Het reispotje weegt bijna niets, is waterdicht en maakt wegwerpzakjes overbodig. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk om na een grote of kleine boodschap het potje vacuüm af te sluiten en weer snel je reis voort te zetten. Dus zonder vervelende geurtjes, plastic zakjes of lekkages. Even stoppen, rustig plassen en weer rijden!

Stimuleer zindelijkheid met een plaspotje op reis

Deze kwaliteits-reispotjes voor peuters zijn vervaardigd van duurzaam plastic. Eenvoudig te vervoeren en voorzien van een prachtig en kleurrijk design. leuk om te zien en eenvoudig om mee te nemen. Kinderen zijn dol op het potje omdat het ontworpen als een kinderkoffer. Je peuter draagt met trots zijn reispotje en wordt zo gestimuleerd om zelfstandig naar de wc te gaan in plaats van een luier te dragen.

Voordelen van plaspotje op reis

Onderweg naar een zindelijk kind

Geef niet op. Ook jouw kindje wordt zindelijk. De weg naar zindelijkheid is voor ieder kind verschillend. Het grootste deel van de kinderen bereiken hun zindelijkheid wanneer zij tussen de 24 en 36 maanden oud zijn. Dit geldt voor zindelijkheid overdag. Daarna duurt het gemiddeld gewoonlijk nog eens zes tot twaalf maanden tot een kind ook ‘s nachts geen luier hoeft te dragen. 25% van alle kinderen zijn rond het vierde levensjaar pas zindelijk. Meisjes zijn sneller zindelijk dan jongens.