Let op: Vanwege vakanties zijn wij momenteel alleen bereikbaar via e-mail.
 • Filter
Filter de resultaten

Verwijder alle filters

Merk
Kleur
Even geduld

de producten worden geladen

2 artikelen

Sort on

Plaspotje Plas urinaal meisjes Mollie de olifant, traveleditie
24,95

Direct leverbaar

Plaspotje Urinaal voor Onderweg - Meisjes en Jongens
19,95

Direct leverbaar

Hulp nog om het juiste product te vinden?
Hulp nog om het juiste product te vinden?

Stel je vraag hier.

Zindelijkheid onderweg: de beste producten

Zindelijkheidstraining kan een uitdaging zijn, vooral als je onderweg bent. Gelukkig zijn er verschillende producten die je kunnen helpen om dit proces gemakkelijker en minder stressvol te maken. Hier zijn enkele van de beste producten voor zindelijkheid onderweg:

1. Plaspotjes voor onderweg

Plaspotjes voor onderweg, zoals de My Carry Potty, zijn ideaal voor korte tripjes en vakanties. Deze plaspotjes zijn lichtgewicht, waterdicht en hebben een vacuüm afsluiting om lekken en geurtjes te voorkomen. Ze zijn eenvoudig mee te nemen en ontworpen om kinderen aan te moedigen zelfstandig naar het toilet te gaan.

2. Oefenbroekjes

Oefenbroekjes zijn perfect voor kinderen die net beginnen met zindelijkheidstraining. Ze zijn dunner dan wasbare luiers, maar hebben nog steeds een waterdichte laag om ongelukjes op te vangen. Deze broekjes zijn herbruikbaar en eenvoudig te wassen, wat ze een milieuvriendelijke en kosteneffectieve keuze maakt.

3. Kinderurinoirs

Kinderurinoirs zijn speciaal ontworpen om de zindelijkheidstraining van jongens leuker en gemakkelijker te maken. Ze zijn voorzien van vrolijke ontwerpen, zoals een kikkervormig urinoir, en kunnen eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Deze urinoirs zijn hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken en stimuleren zelfstandig plassen.

Voordelen van deze producten

 • Praktisch en draagbaar: Deze producten zijn ontworpen om gemakkelijk mee te nemen en onderweg te gebruiken.
 • Hygiënisch: Ze zijn eenvoudig schoon te maken en voorkomen nare geurtjes.
 • Stimuleren zelfstandigheid: Door het gebruik van leuke en kindvriendelijke ontwerpen worden kinderen aangemoedigd om zelfstandig naar het toilet te gaan.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kies ik het juiste plaspotje voor onderweg?

  Let op factoren zoals gewicht, waterdichtheid, en of het potje eenvoudig schoon te maken is. Het My Carry Potty is een goede optie vanwege het lichte gewicht en de vacuüm afsluiting.

 • Zijn oefenbroekjes geschikt voor de nacht?

  Sommige oefenbroekjes zijn geschikt voor de nacht, vooral als ze extra absorptielagen hebben. Voor extra bescherming kun je een wasbare inlegger gebruiken.

 • Hoe bevestig ik een kinderurinoir aan de muur?

  Veel kinderurinoirs worden geleverd met zuignappen of schroeven voor een eenvoudige installatie. Volg de meegeleverde instructies voor de beste resultaten.

Filter resultaten (2)
Privacy policy & cookies | Algemene voorwaarden | Garantie en klachten |

Copyright © 2024 All rights reserved | Beoordeling door klanten 9.3 / 10 - 81 beoordelingen